Businessclub Exempel

De Business Club Exempel heeft als doel om de verbinding tussen het verenigings- en het bedrijfsleven te versterken. Vanuit deze verbinding ontstaan extra financiële middelen die ten goede komen aan de verdere groei van alle gelederen binnen de vereniging.  Onze wens is een mooie club van bedrijven te verbinden aan zowel onze vereniging als aan elkaar. De kracht van onze vereniging ligt in het Brabantse karakter van de club. Gastvrij & gemoedelijk maar óók ondernemend, zonder angst om te veranderen of te vernieuwen. Dit moet u als ondernemer zeker aanspreken.

Het lidmaatschap van de Business Club Exempel is laagdrempelig en geeft geen enkele verplichting aan de leden. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Wij zullen u elk jaar opnieuw benaderen om te vragen of we weer mogen rekenen op uw bijdrage. Er zijn drie pakketten (Gold, Silver en Bronze) beschikbaar en deze omvatten diverse commerciële en sociale mogelijkheden. Het lidmaatschap zal zeker bijdragen aan extra exposure en naamsbekendheid.  In deze pakketten zijn ook de advertenties in ons jaarlijks magazine “THEBAND. Inside” inbegrepen. Met een extra bijdrage profiteert u van zowel de mogelijkheid tot adverteren als vele extra’s.

We hopen u welkom te mogen heten bij de Business Club Exempel en u te mogen ontmoeten bij één van onze vele optredens en activiteiten.

Steun Exempel en wordt onderdeel van de Business Club Exempel

Business Club - GOLD Members

Business Club - SILVER Members

Business Club - BRONZE Members

Steun Exempel en wordt onderdeel van de Business Club Exempel