The Bands

Exempel bestaat uit 4 verschillende orkesten. De succesformule die dit met zich mee brengt is dat je vanaf 7 jaar, je gehele leven muziek kunt maken bij Exempel.

Ieder orkest beschikt over een eigen instructieteam van gedreven instructeurs op het gebied van muziek en show. Samen met deze instructeurs werken de muzikanten wekelijks aan hun muzikale skills.

Mini Exempel

Het opstaporkest Mini Exempel, afgekort MEX, is dé plek voor de allerkleinsten. Hier kunnen kinderen vanaf 7 jaar instromen. Na een aantal weken individueel les te hebben gevolgd gaan we over tot de volgende stap. Een nieuw avontuur bij Mini Exempel!

Jong Exempel

Onze juniorband Jong Exempel, afgekort JEX, is dé kweekvijver van onze vereniging. Jonge meiden en jongens leren samen muziek maken, show presenteren en concerteren. Op deze manier worden zij klaargestoomd voor de Marchingband.

Marchingband

De Marchingband, afgekort MB, is het vlaggeschip van EXEMPEL. THEBAND bestaat uit bijna 60 muzikanten uit de hele midden Brabantse regio. Daarnaast mogen we ook wekelijks muzikanten vanuit Limburg en Zeeland verwelkomen. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar.

NEXT

Oud muzikanten van de Marchingband en muzikanten van andere verenigingen die niet meer op straat willen optreden maken deel uit van dit swingende onderdeel van de vereniging. NEXT speelt swingende en herkenbare lichte muziek, begeleidt met zang.